Ja, da er sesongen over og vi har sikret oss opprykk til 3 divisjon. Kanskje litt overraskende på oss i TT og spillergruppen. Før årets sesong siktet spillergruppen seg inn mot de 5 beste, dette mente vi nok alle var en riktig målsetning, med tanke på forskrekkelsene vi hadde fått, samt at hele spillerstallen fra ifjor hadde fått 4 divisjons erfaring. Før årets sesong satte Nils A og jeg oss ned for å enes om spillestil. Utgangspunktet var godt da vi står for mye av det samme både offensivt og defensivt. Vi kom frem til 3 hovedpunkter:

Vi skulle være 4 divisjons beste defensive organiserte lag.

Vi skulle være sinnssykt gode på overgangsspillet

Vi skulle være divisjonsens best trente lag
Vi må nok innrømme at vi i utgangspunktet så for oss en sesong der vi ble presset tilbake og skulle kontre inn scoringene våre etter godt kombinasjonsspill langs bakken. Her tok vi nok litt feil, allerede etter noen få treningskamper så vi igjen det vi jobbet med dette ga utslag i mange gode resultater mot andre 3 divisjonslag. Tanken gikk nå mer over til at vi faktisk kanskje måtte styre mange av kampene og spille mer mot etablert forsvar enn først antatt, derfor la vi litt mer vekt på spill mot etablert forsvar utover i oppkjøringen enn planlagt. Som sagt trenngskampene ga oss et bilde på hvordan vi lå an, kun to tap av 10 matcher mot gode motstandere ga oss troen på at vi skulle kjempe i toppen. Seriestarten ga oss et klart svar, vi skulle møte et vanskelig 4 divisjons lag Ådal, her ble en 5-0 seier etter en god andre omgang der gutta fikk senket
Konkurransen om plassene i laget var meget god. Dette var en hyggelig utfordring for oss. Måten gutta taklet denne konkurransen viser vår styrke i klubben. Spillere som ble benket jobbet hardere enn tidligere på øktene og i innhoppene, samt at de var flinke til å backe opp om de som startet. UNIKT, men så JÆV….viktig. Høstsesongen ble ikke så ulik vårsesongen., med et unntak av vi kun avga 2 poeng og spilte 17 kamper på rad uten tap. Ny Kollen rekord. Det hele endte med opprykk igjen. Helt fortjent vi var totalt sett det klart beste laget i årets 4 divisjon sett over hele sesongen. Så klarte vi å innfri våre målsetninger? Ja, ville nok mange si, men vi TT er ikke helt fornøyde. Fremover scoret vi i snitt 3 mål pr kamp. Dette er meget bra. Situasjonen ble som sagt litt annerledes enn først tenkt, da vi måtte spille mye mot etablerte forsvar, men spesielt vårsesongen var vi ekstremt gode på overgangspillet. Defensivt holdt vi stikk frem til ferien, men dessverre slapp vi inn litt formange mål denne høsten. Vi havnet på et snitt på 1. 31 baklengsmål pr kamp. Pent ja ! Men vi hadde en liten målsetting om å ligge rundt 1 i snitt bakover. Gjennom hele høst sesongen vant vi kampene i andre omgang. Dette beviste at vi var det best trente laget, men dessverre klarte vi ikke å holde den samme trøkket opp i høstsesongen, så dette er noe vi må se nærmere på foran sesongen 2004, slik at vi er det best trente laget gjennom hele sesongen. Tilslutt vil Nils A og jeg takke for en flott sesong der alle har trukket i sammensetning. Ekstra hyggelig er det å se de nye spillerene falle fint i spillergruppen. Her har vi noe spesielt som alle andre klubber misunner oss. Så la os s ta vare på dette og hverandre også i sesongen 2004.

Kollenfakta fra 2003

President Jarle Finnestrand
Almost President Bjørn Tore Nordahl
Finance Dir Fredrik Askjem
Marked  Tor Herluf Skjærvik
Sportslig leder Richard Hagel
Dugnadssjef Henning Riise
Manager Leif Helge Nordahl
Manager Nils Arne Hansen 
Ass. Manager Jens Petter Farnes
Team chief Monica Johansen
Kaptein Lars Christian Stokka
Vise kaptein Bjørn Even Stabæk 
Vice Vice Vice kaptein Kai Guddal 
ÅFK 2 Manager Bjørn Reiersrud
ÅFK 2 Team boss Dag Grøterud
ÅFK Jr Manager Erik Kalmo 
   
Titler dette året 
Seriemester 3 divisjon KM mester 3 divisjon

Bildearkiv fra 2003

03A KIL LianSolaGill A03 KIL EvensenStokkaLianGuddal A03 KIL LianSolaEvensen A03 KIL Lian

YouTube 2003

+ Slide
- Slide
 

Spillerstallen 2003

Spillerstall Kamper Mål Assist BB
Fredrik Volden 22 13 23 8
Ronny Lian 22 10 6 2
Fredrik Askjem 22 1 0 5
Kai Guddal 20 4 4 3
Lars Chr Stokka 19 15 11 6
Espen Børsum 19 5 4 5
Bjørn Even Stabæk 19 0 0 8
Rolf Næslund 17 12 6 4
Amund Evensen 17 1 5 0
Jens Petter Farnes 15 0 0 3
Thomas S Larsen 15 0 1 7
Stephan Jacobson 12 0 0 3
Thomas  Lunde 11 0 0 1
Anders Grøterud 10 11 5 2
Thomas Gill 10 1 0 3
Tomas Lie 7 1 0 0
Cato Lauritsen 6 0 1 0
Fredrik Olsen 6 0 0 0
Thomas  Backe 5 2 4 0
Kim Are Sveen 4 0 0 0
Jarle Finnestrand 2 0 0 0
Richard Hagel 1 0 0 0


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no