Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/Jubileum/06A_SVE_Neslund.jpg'
There was a problem loading image 'images/Jubileum/06A_SVE_Neslund.jpg'

Her er en klassisk Neslund artikkel fra 2006: Målmagikeren !  Trippel hat-trick i en omgang - hørt om noen bedre?Det har ikke resten av fotball-Norge gjort heller.

Rolf Næslund heter mannen bak bragden som kom i en 6. divisjonskamp 21. august.

 

Etter en halvtime ledet Svelvik 2 1-0. Rolf hadde brent et par gode sjanser. Lagkameratene svarte og sendte Åskollen 2 til pause med 3-1 ledelsen. 
06A_SVE_Neslund.jpgDa begynte eventyret. 
Rolf scoret og scoret - og da Åskollen fikk straffe rett før slutt sto han med åtte mål. På en halvtime! 
-De andre ba meg ta straffen. Jeg tenkte bare at jeg måtte skyte litt hardere og plasserte ballen nede ved hjørnet. Dermed scoret han sitt niende mål på rappen i samme omgang. 
-Og det artige var at de andre ikke forsøkte å spille meg opp. Mange ville score, men lagkameratene mine brant store sjanser, sier 36-åringen. 
Og det var definitivt ikke med vilje.

EKSEPSJONELT. Fotballforbundets statistikkekspert Kåre Torgrimsen i Stavanger kan det meste. 
Han har ikke hørt om noe lignende. 
-Dette er helt utrolig, sier Torgrimsen. 
Han ramser opp en danske og en tysker som scoret ti mål i OL i 1908 og 1912, men det var ikke på rappen. 
-Også scoret Reidar Kvammen syv mål for Viking i en cupkamp mot Djerv 1919 i 1937. Men heller ikke det var på rad, fortsetter han. Næslund innrømmer at han synes det hele er litt artig. 
-Men det er klart hvis både med- og motspillere hjelper deg, er det ikke så vanskelig å score ni mål. Men denne gangen var det ikke slik. I sine yngre dager scoret han som regel på de umulige sjansene, men brant de mest opplagte. Det husker tidligere lagkamerat Ståle Brandsrud.

ROLIGERE. -Rolf var en enten- eller spiller. Enten fikk han til alt eller ingenting. Han spilte på små marginer, sier Brandsrud. 
Begge er vokst opp i Drafn og hadde flere sesonger sammen. Brandsrud er ganske sikker på at Næslund var på banen da han selv satte sin egen scoringsrekord. 
-Det var i en 5. divisjonskamp for andrelaget i 1994. Motstanderen var Nes i Ådal, og vi vant 12-0. Jeg scoret ti mål, men mest sannsynlig var de ikke etter hverandre. Og det var i alle fall ikke på en omgang 
-Det er helt unikt å score ni mål på en omgang, en stor prestasjon selv om det er i 6. divisjon, konkluderer Ståle Brandsrud. 
Få vet mer om å score mål enn ham.

Denne wikipedian er under arbeid og vil være det i en god stund fremover. Målet med siden er å oppsummere klubbhistorien til Åskollen FK fra dag en. Dette innebærer å tilgjengliggjøre spillerstatistikker, kampreferater, bilder, gamle nyheter og vidoer.

Arkivet til klubben er stort og dette er starten på å digitaliseringen av klubbinformasjonen. Har du tilleggsinformasjon. bilder ect eller finner feil, så send oss en mail til klubbpost@aaskollen.no.

Målet for 2018 er å ferdigstille sesongene 2008 og 1998, men allerede nå har alle sesongene fått spillerstatistikk, tabeller, kollenfakta, Kollennyheter og bildearkiv. Det er lagt inn ca 850 gamle artikler, ca 200 youtube videoer, ca 300 linker til eksterne netthyheter og et bildearkiv på 7100 bilder. De neste årene vil det med ujevne mellomrom komme 500 nygamle artikler, nye vidoer og et hav av eksterne linker, så følg med :-)

Alle sesongene har mye tesktlig informasjon lagt inn, men ingen av artiklene er redigert.

Til orienentering, spilte Åskollen FK under navnet Drammen FK fra 2009-2016 i blå drakter. I vår wiki bruker vi bare klubbnavnet Åskollen.

NB: Bilde arkivet er nå fullstendig oppdatert fra arkivet med 7100 bilder, men har du noen bilder vi kan mangle så ta kontakt.

Kollen Cup informasjon

  • Dugnad & vaktliste
 
  • Inngang: Voksne kr. 100,- og barn u/16 år gratis. Åpen kiosk!
  • Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen

Åskollen FK - Postboks 749, 3003 Drammen - www.aaskollen.no  - klubbpost@aaskollen.no - Åskollen FK på Facebook - Kontonr.: 1503.85.48058 - Klubbnr.: GR06020079260 - Org.nr.: 984155344


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no