I denne serien har jeg hatt som mål å plukke ut Tidnes lag, eller "fasiten" som jeg velger å kalle det.

Det har gitt meg mye hode bry. Jeg har vært så heldig å jobbet med alle de beste, fått så mange fantastiske venner for livet og fått opplevd så mye glede i denne klubben. Med unntak av den gangen Tyristubben "kødda" til trackrecorden vår på Kollen Road. Vi hadde ikke tapte hjemme på 3,5 år!!! Den irriterer meg ennå.

 Etter å ha trent ca 100 spillere i 10 år er det vanskelig å velge kun 11 mann. Alle har spillerne har sin egen eierandel i vår klubbhistorie og suksess. For å nærme meg fasiten har jeg først måtte sette opp Tidnes lag for de første 10 årene og jeg har måtte gjøre noen valg:

1) Jeg må kun legge til grunn sportslig statistikk fra første lagsfotballen i klubben.

2) Følelser og vurdering av enkeltes innsats rundt klubben måtte også legges vekk med tungt hjerte.

3) Vurderingene som legges til grunn er uavhengig av periode eller divisjon.

4) Spillerne er vurdert i posisjoner de har spilt mest, men kan flyttes hvis de har hatt en delt rolle.

Spillere uthevet i halvfet tekst er på Tidnes lag, nærmeste utfordrer står med vanlig tekst under. Den gjeldende totalsum avsløres på jubileumsfesten.

Starter dermed å velge Tidnes lag for de siste 10 årene, altså fra 2003-2013: 

     Stian "Sila" Brekke  
   

 Stephan"Pasta Joe" Jacobsson

     

 

Simen "Sims" Amundsen

 

Mats "Frøs" Frøshaug    

 

Amunf "Emundo" Evensen   Bjørn Even "Klippen" Stabæk    

Marius "Mur" Backe

       Ronny Lian  
Robel Hamde       Christer "Peder" Pedersen  
 

 

Jørgen Flåtene

 

   
    Niklas Wilki Wilkinsson      

 

Thomas "Motorn" Backe
  Faramaz "Farra" Nemati

 

 
  Kai "Guddis" Guddal   Fredrik "Assist" Volden
Petter Kalmo
 

 

  Torleif "Molly" Molvær  
Amahl "Pelle" Pellegrino        Espen "Ludda" Lunde  
    Lars Christian "Tigern" Stokka      
    Niklas "Gel" Knutsen      

For en gjeng med spillere som stortrivdes i hverandres selskap og gjorde alt de kunne for at det var LAGET som lyktes. Det er flere navn jeg gjerne skulle tatt med her, som har hatt en stor påvirkningsverdi. Disse ønsker jeg å hylle på et annet vis senere.

Denne wikipedian er under arbeid og vil være det i en god stund fremover. Målet med siden er å oppsummere klubbhistorien til Åskollen FK fra dag en. Dette innebærer å tilgjengliggjøre spillerstatistikker, kampreferater, bilder, gamle nyheter og vidoer.

Arkivet til klubben er stort og dette er starten på å digitaliseringen av klubbinformasjonen. Har du tilleggsinformasjon. bilder ect eller finner feil, så send oss en mail til klubbpost@aaskollen.no.

Målet for 2018 er å ferdigstille sesongene 2008 og 1998, men allerede nå har alle sesongene fått spillerstatistikk, tabeller, kollenfakta, Kollennyheter og bildearkiv. Det er lagt inn ca 850 gamle artikler, ca 200 youtube videoer, ca 300 linker til eksterne netthyheter og et bildearkiv på 7100 bilder. De neste årene vil det med ujevne mellomrom komme 500 nygamle artikler, nye vidoer og et hav av eksterne linker, så følg med :-)

Alle sesongene har mye tesktlig informasjon lagt inn, men ingen av artiklene er redigert.

Til orienentering, spilte Åskollen FK under navnet Drammen FK fra 2009-2016 i blå drakter. I vår wiki bruker vi bare klubbnavnet Åskollen.

NB: Bilde arkivet er nå fullstendig oppdatert fra arkivet med 7100 bilder, men har du noen bilder vi kan mangle så ta kontakt.

Kollen Cup informasjon

  • Dugnad & vaktliste
 
  • Inngang: Voksne kr. 100,- og barn u/16 år gratis. Åpen kiosk!
  • Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen

Åskollen FK - Postboks 749, 3003 Drammen - www.aaskollen.no  - klubbpost@aaskollen.no - Åskollen FK på Facebook - Kontonr.: 1503.85.48058 - Klubbnr.: GR06020079260 - Org.nr.: 984155344


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no