Det ble en spennede og tett finale, der tempo var høyere enn ferdighetene. Lagene fulgte hverandre tett helt til kampslutt og finalen måtte avgjøres ved amrik!

Høyt tempo fra start, og Vestfossen skaffer seg en amerikaner som Jon Brenden plasserer sikkert bak DFKs Thomas Syvertsen. DFK svarer umiddelbart ved Morten Hagen, 1-1. Vestfossen står høyt, og presser frem en amerikaner. 1-2, nok engang ved Jon Brenden. Spillet bølger, og DFK får amerikaner. Morten Hagen forsøker seg, men greier ikke å overliste Vestfossens keeper. Begge lag har nå flere sjanser, men det er DFKs Morten Hagen som scorer. 2-2. DFK går fremover med mange spillere, men Vestfossen bryter, kontrer og Jon Brenden setter sin tredje scoring i finalen. Vestfossen får en omdiskutert amerikaner, og Jon Brenden går for sin fjerde pinne. DFKs Thomas Syvertsen lar seg imidlertid ikke lure. DFKs Benjamin Krantz må av med skade, og den etterfølgende pausen benytter DFK til å samle troppene. Anført av en strålende Amahl Pellegrino setter de press på Vestfossen og får en amerikaner som Amahl setter sikkert selv. 3-3. Vestfossen våkner til liv igjen, og spillet bølger. Dog med et ørlite overtak til DFK. Tempoet er høyt, og DFK står høyt i et forsøk på å ta ledelsen. Mr. Lie i Vestfossens mål er imidlertid i det umulige hjørnet, og varter opp med redninger av høy klasse. DFK gir seg ikke, og får en amerikaner som Amahl Pellegrino netter enkelt. Minuttet etterpå er det Jon Brenden sin tur igjen på amerikaner. 4-4. DFK fortsetter å presse, noe som resulterer i et frispark fra 9 meter. Denne setter Thomas Backe sikkert imål. 5-4. Vestfossens gir alt i sluttminuttet, og Hikki setter 5-5. Kampen må avgjøres på amerikansk vis.

DFK begynner.

Anders Myrvold, 1-0.

Kristian Pedersen bommer, 1-0.

Christer Pedersen, 2-0.

Endre Arntzen, 2-1.

Morten Hagen, 3-1.

Jon Brenden, 3-2.

Amahl Pellegrino bommer, 3-2.

Marius Kristoffersen bommer, 3-2.

Niklas Knudsen, 4-2, og DFK er vinner av årets Kollen Cup.

Kollen Cup informasjon

 Kollen Cup invitasjon  Turneringsregler
 Påmeldingsskjema  Spillerliste 
 Dugnad & vaktlister  Garderobe oversikt
 Inngang: Voksne kr. 100,- og barn u/16 år gratis. Åpen kiosk!  Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen.

Daglig cup informasjon

Årets 2017 er ferdig spilt, men vi kommer tilbake med ny Cup invitasjon til de lokale lagene oktober/november måned. Vi ses igjen første helgen i janauar 2018.

Kollen Cup vinnere siden 2002


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no