b_900__16777215_00_images_Klubbikoner_KollenCupLogoStor.jpgHer kommer litt praktisk info om åretsturnering, så følg med videre

 

Kollen Cup er delt opp i en a- og en b-turnering. B-turneringen er en fredagsturnering for de påmeldte lagene som er lavest seedet basert på fjorårets tabellplassering. Fredagsturneringen vil bli spilt med to avdelinger hvor kvelden avsluttes med semifinaler, bronse og b-finale for de best plasserte lagene.

Nytt for året er at vi kjører lørdagsturneringen gjennom hele dagen før vi avslutter dagen med liknende sluttspill slik som på fredagsturneringen. Dette betyr at sluttspillene som tidligere har blitt avholdt på søndagen utgår.

Det er fortsatt lag som melder seg på turneringen, derfor må vi avvente offentliggjøring av hvilke dager hvert lag skal spille før alle påmeldinger har kommet inn med kamptidspunkter og annen info.

Om dere har noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kollen Cup informasjon

 Kollen Cup invitasjon  Turneringsregler
 Påmeldingsskjema  Spillerliste 
 Dugnad & vaktlister  Garderobe oversikt
 Inngang: Voksne kr. 100,- og barn u/16 år gratis. Åpen kiosk!  Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen.

Daglig cup informasjon

Årets 2017 er ferdig spilt, men vi kommer tilbake med ny Cup invitasjon til de lokale lagene oktober/november måned. Vi ses igjen første helgen i janauar 2018.

Kollen Cup vinnere siden 2002


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no