Stian Brekke 90 Kai Guddal 90 Jørgen Holm 90 Bjørn E Stabæk 90 Ronny Lian 90 Fredrik Volden 90 Amund Evensen 70 Mads Frøshaug 90 Thomas Backe 90 Geir Erik Nilsen 50 Lars C Stokka 90 Petter Kalmo 20 Morten Idal 40

Drammen FK og Øystein Garborg har blitt enige om å skille lag etter sesongen 2012. - Det er ingen dramatikk i dette, sier formann Jarle Finnestrand, og forklarer at Garborg ønsket nye utfordringer samtidig som Drammen FK ønsket å gå i en litt annen retning. - Vi takker Øystein for den jobben han har gjort i Drammen FK og ønsker han lykke til videre.

Øystein Bråthen har sammen med Stian Ramsfjell ledet Drammen FK i 2013. Duoen ble sett på som et meget lovende og spennende valg foran fjorårssesongen, og de unge trenerspirene leverte til mer enn godkjent. Dessverre ser Bråthen seg nødt til å bryte samarbeidet med Ramsfjell grunnet en ny og krevende arbeidssituasjon. DFK har dermed blitt sendt ut på ny trenerjakt, og er i skrivende stund i ferd med å lande nok et spennende alternativ.

Det nyopprykkede 2.divisjonslaget Ørn Horten og Jevnaker, som er favoritt til å vinne vår 3.divisjonsavdeling, har begge forhørt seg med Christer Pedersen om en mulig overgang. Den tidligere toppspilleren, med kamperfaring fra Tippeligaen og Addecoligaen samt landslagsspiller i sandfotball, er smigret over interessen, men føler det er så mye spennende på gang i Drammen FK at han har valgt å bli værende. - Jeg ser på det som veldig positivt og hyggelig med interessen, sier Pedersen. - Jeg hadde en god prat med Ørn Horten og deltok på noen treninger, men etter hvert som det sportslige opplegget i Drammen ble rullet opp så ble fristelsen til å bli værende for stor.

Strømsgodset trener Ronny Deila forteller til Drammen FKs webredaksjon før møtet mellom klubbene i 1.ordinære runde i Norgesmesterskapet at han kjenner godt til cupmotstanderen.

Klubbformann og trener, Jarle Finnestrand, har forfattet noen ord han vil dele med våre lesere i forbindelse med det spennende cup-oppgjøret mot Strømsgodset på Marienlyst i kveld kl.18.00.

Mandag braker det løs med serieåpning for Drammen FK borte mot Lillestrøm 2.lag i LSK-hallen kl.19.00. På motsatt banehalvdel stiller superspiss Amahl William Pellegrino for Lillestrøm. Mannen som står skrevet i DFK-historien med 35 mål på 32 kamper i tillegg til 10 assist og 8 beste spiller-noteringer. "Pelle" forlot oss i august 2011 til fordel for 1.divisjonsklubben Bærum etter å ha levert en fantastisk vårsesong der han trillet ballen i mål hele 28 ganger, men følelsene for klubben vil han alltid bære med seg. Pelle gleder seg til å møte gamle kjente, men kan ikke love å ta det rolig av den grunn. Han kan derimot love nye nettkjenninger for LSK uten store feiringer av respekt for gamleklubben som han fortsatt er glad i!

Drammen FK ønsket sterkt å beholde Grøttland som hovedtrener og håpet lenge å kunne tilby ham de samme lønnsbetingelsene videre som var avtalt innebærende sesong, men etter nedrykket til 3.divisjon så ikke klubben at de hadde økonomi til dette. DFK og Grøttland har i den seneste tiden jobbet med flere alternativer for å finne en kombinert løsning som ville gjøre det mulig for Grøttland å fortsette, men dette lot seg altså ikke gjøre.

Erik "Myggen" Mykland og kompisen Bernt Birkeland gjør comeback på fotballbanen for å spille resten av høstsesongen i den blå DFK-drakten! I tillegg signerte Azad Moradi og Niklas Wilkinson for DFK mandag kveld. Klikk her for å se video fra da spillere og ledere fikk servert nyheten.


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no