Årets finale spilles mellom et Åskollen lag som ikke har overbevist veldig i sin vei til finalen og et Drafn lag som har feid all motstand til side uten nevneverdige problemer. Åskollen har imidlertid fordelen av en drøy halvtimes lenger restitusjon etter sin semifinale, og det blir spennende å se om dette kan utgjøre en forskjell. Begge lag har skadefravær etter en lang turnering, men stemningen er god i begge leire.

Det ble en artig turnering i MIF hallen idag, der hele 120 spillere deltok. Alle spillerene var meget godt fornøyd med å komme inn på herlig underlag i disse vintertider og sprudlet i spillet der etter. Dagens beste lag ble Konnerud som vant alle sine kamper og virker godt rustet for 4 div og mot opprykk til 3 div igjen. Finale motstander Drafn hadde ikke mye å stille opp med, men manglet ett par sentrale spillere som Laffen Langeland og Vegar Rød. Konnerud vant klart 5-2.

Da er det duket for finale mellom Vollen og Kongsberg, to lag som har imponert stort med både fart og innsats i sine respektive semifinaler.
Det er mange tunge bein på banen nå, og dette bærer kampen preg av i åpningsminuttene.

 

Groruddalen BK vant Kollen Cup for 3¨dje året på rad, men arrangør klubben Åskollen tok tidnes første pokal i turneringen

Birkebeineren beviste nok en gang at de er gode innendørs. I helgen var Nedre Eiker-gutta beste lokale lag i Åskollen Fotballklubbs Kollen-cup i Mjøndalshallen. 

Bildearkiv Kollen Cup

13KC BroneFinale GIL2Holmen1 KC14 Vestfossen2 16KC Dammen toppscorer

Kollen Cup informasjon

  • Dugnad & vaktliste
 
  • Inngang: Voksne kr. 100,- og barn u/16 år gratis. Åpen kiosk!
  • Lagene benytter seg av garderobene i MIFhuset under cafen


Copyright © Åskollen FK - aafkadministrasjon@aaskollen.no